Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş bi adam görmek

Rüyada sarhoş bi adam görmek

Rüyada sarhoş bi adam görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş bi adam gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Rüyada sarhoş bi adam görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş bir adam görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş adam dövmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak yanlışlara düşeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, muradın olacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada sarhoştan kaçmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada ölüyü sarhoş görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş birini dövmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments