Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sarhoş görmek

Rüyada birini sarhoş görmek

Rüyada birini sarhoş görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancının bol olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sarhoş gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Rüyada nişanlını sarhoş görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş insanlar görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada tanıdık birini sarhoş görmek yeni bir yola gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak çok istediği bir şeye sahip olacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, dünya malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş araba kullanmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments