Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini sarhoş görmek

Rüyada eşini sarhoş görmek

Rüyada eşini sarhoş görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini sarhoş gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada eşini sarhoş görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Rüyada eşi sarhoş görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına delalet eder.

Rüyada sarhoş eş görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, yanlış işler yapacağına alamet eder.

Rüyada başkasının sarhoş görmek kendi işine kavuşacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş bayan görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş taşımak ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments