Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş dövmek

Rüyada sarhoş dövmek

Rüyada sarhoş dövmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş dövmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Rüyada sarhoş adam dövmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, sağlığının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada sarhoş dövmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin rahat edeceğine inanılır.

Rüyada sarhoş birini dövmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, ona emek vereceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş insanlar görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek çok kötü durumlara düşeceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarını sarhoş görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine inanılır.

Rüyada sarhoşla kavga etmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına delalettir.

Rüyada dayıyı sarhoş görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments