Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olamamak

Rüyada sarhoş olamamak

Rüyada sarhoş olamamak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş olamamak gördüyseniz:

  • Maddi konuların ciddi şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada bir insanı sarhoş görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını sarhoş görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı sarhoş görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş bayan görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, onu doyasıya yaşayacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments