Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek güzel evlatlar yetiştireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine delalet eder.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada sarhoşla kavga etmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sarhoş biriyle kavga etmek ticarete adım atacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada babanı sarhoş görmek depresyona gireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığını sarhoş görmek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, şansın yüze güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş kovalamak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini sarhoş görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kazancının hiç azalmayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments