Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş biriyle konuşmak

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, çevre değiştireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, borçlarının hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlamaktan vazgeçin.

Rüyada sarhoş biriyle konuşmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını sarhoş görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eşinin sarhoş olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Rüyada sarhoş dövmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet eder.

Rüyada abiyi sarhoş görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşi sarhoş görmek aniden evlilik kararı alacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments