Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şamdanda mum görmek

Rüyada şamdanda mum görmek

Rüyada şamdanda mum görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada şamdanda mum gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada şamdanda mum görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada mum ve şamdan görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada şamdanlık görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, ev sahibi olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şamdan almak işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada mavi şamdan görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gümüş şamdan görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada şamdan görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada mum çiçeği görmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments