Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum ve şamdan görmek

Rüyada mum ve şamdan görmek

Rüyada mum ve şamdan görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, refah içinde yaşayacağına, deneyim kazanacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum ve şamdan gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya evinizi ilgilendiren düzenlemelerin gözden geçirilmesi gerekebilir ya da olayları fazlaca büyütebilirsiniz.

Rüyada mum ve şamdan görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şamdanda mum görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine inanılır.

Rüyada gümüş şamdan görmek hayatına bakacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada mavi şamdan görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Rüyada şamdan almak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, muradının gerçekleşeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Rüyada şamdan görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada şamdanlık görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada pasta mumu yakmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments