Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi şamdan görmek

Rüyada mavi şamdan görmek

Rüyada mavi şamdan görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada mavi şamdan gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, keşifler yapabilirsiniz.

Rüyada mavi şamdan görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, ayrılanların birleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mum ve şamdan görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şamdan almak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalettir.

Rüyada şamdan görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şamdanda mum görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş şamdan görmek gelişim içine girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işaret eder.

Rüyada şamdanlık görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada koyu mavi göz görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, saygınlığını yitireceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments