Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şamdanlık görmek

Rüyada şamdanlık görmek

Rüyada şamdanlık görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına inanılır.

Rüyada şamdanlık gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da arkadaşlarınızla aranızda olan biteni daha iyi anlamak için araştırmaları derinleştirmelisiniz.

Rüyada mavi şamdan görmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet eder.

Rüyada şamdan almak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mum ve şamdan görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada gümüş şamdan görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Rüyada şamdan görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şamdanda mum görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şamdanlık görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments