Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şamdan almak

Rüyada şamdan almak

Rüyada şamdan almak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada şamdan almak gördüyseniz:

  • Denemeniz durumunda fark yaratabilirsiniz.

Rüyada gümüş şamdan görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, edilen duaların kabul edileceğine tabir olunur.

Rüyada mum ve şamdan görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına işaret eder.

Rüyada mavi şamdan görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına delalettir.

Rüyada şamdanlık görmek iyi bir patron olacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şamdan almak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şamdan görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada şamdanda mum görmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments