Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şamdan görmek

Rüyada şamdan görmek

Rüyada şamdan görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, zararların telafi edileceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada şamdan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Rüyada şamdanlık görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şamdan almak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada şamdan görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi şamdan görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şamdanda mum görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulur.

Rüyada mum ve şamdan görmek büyük bir karar verileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada gümüş şamdan görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments