Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş şamdan görmek

Rüyada gümüş şamdan görmek

Rüyada gümüş şamdan görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, güzel bir hayat geçireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş şamdan gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Rüyada gümüş şamdan görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şamdan görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şamdanlık görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada mum ve şamdan görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına inanılır.

Rüyada mavi şamdan görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada şamdan almak terfi alamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada şamdanda mum görmek İslami olarak günahlarının artacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada gümüş hediye almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments