Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum çiçeği görmek

Rüyada mum çiçeği görmek

Rüyada mum çiçeği görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada mum çiçeği gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Rüyada mum çiçeği görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kazanç kapılarının açılacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mum görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilise mumu görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli mum görmek daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, rahatının yerinde olacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine alamet eder.

Rüyada doğum günü mumu görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kilisede mum dikmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde mum tutmak hayatının kötüye doğru gideceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments