Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suda yılan görmek

Rüyada akan suda yılan görmek

Rüyada akan suda yılan görmek mutsuz ve hasta olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda yılan gördüyseniz:

  • Sizi başarıya taşıyabilecek değişiklikler ya da teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada akan suda yılan görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada akan suda para toplamak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suda ayak yıkamak yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suda el yıkamak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, hasretin biteceğine inanılır.

Rüyada akan suda altın bulmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akan suda abdest almak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada akan suda koşmak dertlerin sonlanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda yüz yıkamak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, başarıdan başarıya koşacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments