Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtına su dökmek

Rüyada sırtına su dökmek

Rüyada sırtına su dökmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bereketin artacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtına su dökmek gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada sırtına su dökmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, sermayesinin çoğalacağına, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürahiden su dökmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada abdest alan birine su dökmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, eş ve evlat sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek işlerin ters gideceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya su dökmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada balkondan su dökmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenazeye su dökmek mutsuz ve huzursuz olacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments