Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan aşağı su dökmek

Rüyada kafadan aşağı su dökmek

Rüyada kafadan aşağı su dökmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.Bazı kimseler ya da kimse duygusal ilişkilerinizi bile sarsmaya teşebbüs edebilirler.

Rüyada kafadan aşağı su dökmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafadan bit dökmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Rüyada baştan aşağı su dökmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, temize çıkacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine delalettir.

Rüyada başından aşağı su dökmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafadan bıçaklanmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada kafadan yara koparmak huzur ve şifa bulacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments