Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, sevilen birinin geleceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada birinin üstüne sıcak su dökmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine sıcak su dökmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada birine sıcak su dökmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulur.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına yorulur.

Rüyada tuvalete sıcak su dökmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına inanılır.

Rüyada sıcak su dökmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak suyla yandığını görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sıcak su atmak çok hayırlı işlere imza atacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, diplomalı kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments