Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş su dökmek

Rüyada ateş su dökmek

Rüyada ateş su dökmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ateş su dökmek gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Rüyada ateşe su dökmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor ateşe su dökmek rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşe su dökmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işarettir.

Rüyada ateş su dökmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına işarettir.

Rüyada üzerine su dökmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret eder.

Rüyada hamamda su dökmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yere su dökmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin hemen hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üzerine su dökmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments