Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya menekşe dikmek

Rüyada saksıya menekşe dikmek

Rüyada saksıya menekşe dikmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada saksıya menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Yuvanızla ilgili sorunlarda kendinizi sorumlu hissedebilirsiniz.

Rüyada saksıya menekşe dikmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda menekşe görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada saksıya menekşe ekmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, maddi konuda zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, herkesin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı menekşe görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada mor menekşe dikmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada mezara menekşe dikmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada menekşe dikmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments