Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı menekşe görmek

Rüyada saksı menekşe görmek

Rüyada saksı menekşe görmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı menekşe gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada saksı menekşe görmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda menekşe görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıya menekşe dikmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada menekşe toplamak sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok kötü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz menekşe görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa menekşe dikmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments