Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşe dikmek

Rüyada mor menekşe dikmek

Rüyada mor menekşe dikmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret eder.

Rüyada mor menekşe dikmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada mor menekşe dikmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, ünleneceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada toprağa menekşe dikmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, küslükleri bitireceğine yorulur.

Rüyada menekşe dikmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, halinin iyi olduğuna, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara menekşe dikmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada mor menekşe görmek yalan söyleyeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına alamet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Rüyada mor menekşe ekmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, iş güç sahibi olacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments