Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda mor menekşe görmek

Rüyada saksıda mor menekşe görmek

Rüyada saksıda mor menekşe görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, daha bir sevileceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda mor menekşe gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek malında zulüm meydana gelmesine, şansının açık olacağına, şansının da açık olacağına işarettir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda menekşe görmek dertlerin artacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saksıya menekşe dikmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada saksı menekşe görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işarettir.

Rüyada mor menekşe ekmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments