Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya menekşe ekmek

Rüyada saksıya menekşe ekmek

Rüyada saksıya menekşe ekmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken problemler veya sonuca bağlanması gereken konular olabilir.

Rüyada saksıya menekşe ekmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı menekşe görmek malına gelecek zarara, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda menekşe görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada mor menekşe ekmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Rüyada menekşe ekmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada menekşe koklamak o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments