Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe dikmek

Rüyada menekşe dikmek

Rüyada menekşe dikmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına işaret eder.

Rüyada menekşe dikmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada mor menekşe dikmek işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada toprağa menekşe dikmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para inanılır.

Rüyada menekşe dikmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada mezara menekşe dikmek çok para kazanılacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada pembe menekşe görmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk menekşe görmek hatalarından erken döneceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada menekşe çalmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments