Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak

Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak

Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Rüyada saksıdan çiçek çıkarmak çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine inanılır.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, işlerdeki karın artacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, tabiatı kötü olan kişiye delalet eder.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, zararların telafi edileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksılarda çiçekler görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksılı çiçek görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments