Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda sarı çiçek görmek

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda sarı çiçek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi güç sahibi olacağına, işlerin toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda açmış çiçek görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada saksıya çiçek tohumu ekmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada saksı içinde çiçek görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, nahoş sözler işiteceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına tabir olunur.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments