Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksılı çiçek görmek

Rüyada saksılı çiçek görmek

Rüyada saksılı çiçek görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, düşmanından kurtulmaya, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, şeref ve rütbeye, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada saksılı çiçek gördüyseniz:

  • Çocuk sahibiyseniz, çocuklarınızın durumuna daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

Rüyada saksıda sarı çiçek görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, asla harama bulaşmayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıya çiçek dikmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, heveslerinin de azalacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek saksısını değiştirmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek almak toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçeği sulamak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, kimseden korkmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı ve çiçek görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, şifa edineceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek satın almak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments