Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, büyük takdir toplanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, sevinçli haberler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada saksıda kurumuş çiçek görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş çiçeğin yeşerdiğini görmek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çiçeğe su vermek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işarettir.

Rüyada kurumuş çiçek görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurumuş çiçeği sulamak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada saksılara çiçek dikmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına delalettir.

Rüyada saksıda çiçek yetiştirmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments