Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp, neler yapabileceğinizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada saksıda bir sürü çiçek görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda çiçek dikmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aşkının da kalıcı olacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çiçekli saksı görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine yorulur.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksılı çiçek görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada saksıdaki çiçeği sulamak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına yorulur.

Rüyada saksıya çiçek ekmek görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek mali olarak küçüleceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments