Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksılarda çiçekler görmek

Rüyada saksılarda çiçekler görmek

Rüyada saksılarda çiçekler görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksılarda çiçekler gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada saksıda açan çiçek görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Rüyada saksıda çiçek satın almak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksı çiçek görmek başarısızlıklara düşeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada saksılara çiçek ekmek adını herkese duyuracağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıda toprak ve çiçek görmek gönlünce harcama yapmasına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rahat bir nefes alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments