Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil bitki görmek

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, insanlara yardım edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil bitki gördüyseniz:

  • İlişkinizi, kariyerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren başlıklarda kesin adımlar atma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada saksıda bitki sulamak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya bitki dikmek kendisi ile gururlanacağına, geçmişi unutup geleceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına delalet eder.

Rüyada saksı bitkisi görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil bitki almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bitki dikmek neşe içinde olacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments