Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda bitki görmek

Rüyada saksıda bitki görmek

Rüyada saksıda bitki görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki gördüyseniz:

  • Yeni işler veya teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada saksıda bitki sulamak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına delalettir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda bitki görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saksıya bitki dikmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksı bitkisi görmek işlerinin günden güne bozulacağına, maddi zararlara uğrayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, zararın telafi edileceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada toprağa bitki ekmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments