Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı bitkisi görmek

Rüyada saksı bitkisi görmek

Rüyada saksı bitkisi görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, yaşamına bakacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı bitkisi gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek bunalıma düşeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işarettir.

Rüyada saksı bitkisi görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına yorulur.

Rüyada saksıya bitki dikmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada saksıda bitki görmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kazancının da artacağına işaret eder.

Rüyada çilek bitkisi görmek aradaki buzları eriteceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada köklü bitki görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments