Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bitki dikmek

Rüyada yeşil bitki dikmek

Rüyada yeşil bitki dikmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, işinden ekmeğinden olacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, her zaman çok mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bitki dikmek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakarsanız hayatta size gülümseyecek.

Rüyada yeşil bitki dikmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada toprağa bitki dikmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bitki dikmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada topraktan bitki dikmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıya bitki dikmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, haksızlık edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, yeni yatırımlar yapacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments