Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda bitki sulamak

Rüyada saksıda bitki sulamak

Rüyada saksıda bitki sulamak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, tatsızlıklar çıkacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda bitki sulamak gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Rüyada saksıda bitki sulamak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalettir.

Rüyada saksıda bitki görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksı içinde bitki görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, dertlerin aşılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya bitki dikmek kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı bitkisi görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, ayrıcalık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bitki sulamak kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bitki sulamak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaşamının uzun olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments