Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıya bitki dikmek

Rüyada saksıya bitki dikmek

Rüyada saksıya bitki dikmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalettir.

Rüyada saksıya bitki dikmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz güçlüdür.

Rüyada saksıya bitki dikmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine yorulur.

Rüyada saksıda bitki görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işarettir.

Rüyada saksı bitkisi görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksı içinde bitki görmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, refah düzeyinin artacağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda bitki sulamak ilişkiye huzurun geleceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bitki dikmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada topraktan bitki dikmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments