Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bitki almak

Rüyada yeşil bitki almak

Rüyada yeşil bitki almak başarılı adımlar atacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bitki almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz veya iş birliğiniz yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yeşil bitki sulamak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yapraklı bitki görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki dikmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, refahının ve varlığının artacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bitki almak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, şans ve kısmet elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine inanılır.

Rüyada yeşil bitki ekmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments