Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı içinde bitki görmek

Rüyada saksı içinde bitki görmek

Rüyada saksı içinde bitki görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada saksı içinde bitki gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada saksı içinde bitki görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda bitki sulamak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saksı bitkisi görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada saksıda yeşil bitki görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya bitki dikmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, akıllı adımlar atacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksı içinde yeşillik görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments