Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşe ekmek

Rüyada mor menekşe ekmek

Rüyada mor menekşe ekmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, üstün başarılar alacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe ekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada mor menekşe ekmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına alamet eder.

Rüyada mor menekşe görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, hayatının da düzene gireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor menekşe toplamak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe dikmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşeler görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe ekmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments