Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor menekşe çiçeği görmek

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada mor menekşe çiçeği gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Rüyada mor menekşe çiçeği görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, güvenini sarsacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe ekmek oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret eder.

Rüyada mor menekşeler görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe toplamak Allah katında günahlarının affolacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek dolayısıyla geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalet eder.

Rüyada mor menekşe görmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada menekşe çiçek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments