Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk menekşe görmek

Rüyada rengarenk menekşe görmek

Rüyada rengarenk menekşe görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çözümlere kavuşacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, görmediği yerlere gideceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk menekşe gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada rengarenk menekşe görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı menekşe görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, ilişkilerin noktalanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada saksıya menekşe ekmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada menekşe görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada menekşe koklamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil menekşe görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına inanılır.

Rüyada menekşe ağacı görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments