Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda karanfil görmek

Rüyada saksıda karanfil görmek

Rüyada saksıda karanfil görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Rüyada saksıda karanfil gördüyseniz:

  • Çok küçük sebepler nedeniyle bile karşınızdaki kimselere saldırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada saksıda karanfil görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Rüyada yenilen karanfil görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil karanfil görmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, daha çok dünya malı edineceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına tabir olunur.

Rüyada gül ve karanfil görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden karanfil almak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Rüyada karanfil otu görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada karanfil yemek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Rüyada sarı karanfil görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments