Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül ve karanfil görmek

Rüyada gül ve karanfil görmek

Rüyada gül ve karanfil görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalettir.

Rüyada gül ve karanfil gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada gül ve karanfil görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe karanfil görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, geçim derdi çekeceğine inanılır.

Rüyada açmamış karanfil görmek işinin gücünün de rast gideceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada karanfil vermek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, malına gelecek zarara, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil dağıtmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments