Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı karanfil görmek

Rüyada sarı karanfil görmek

Rüyada sarı karanfil görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, strese gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı karanfil gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada sarı karanfil görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz karanfil almak kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada karanfil fidanı görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir demet karanfil görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı karanfil aldığını görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hacetinizin giderilmesine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı karanfil buketi görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil karanfil görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yenilen karanfil görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments