Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil yemek

Rüyada karanfil yemek

Rüyada karanfil yemek kadim dostlar edineceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, üzgün olacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanfil yemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya iş birliklerinizde olumlu geri dönüşler söz konusu olabilir.

Rüyada karanfil yemek o kimselerden menfaat göreceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada pembe karanfil almak kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanfil ağacı görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada sarı karanfil görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işarettir.

Rüyada karanfil fidanı görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz karanfil görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanfil ekmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments