Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanfil otu görmek

Rüyada karanfil otu görmek

Rüyada karanfil otu görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil otu gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Rüyada karanfil otu görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, afiyette olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada açmamış karanfil görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanfil baharat görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada pembe karanfil görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine delalet eder.

Rüyada karanfil görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada karanfil ekmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi karanfil görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, ticaretinin de bozulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments