Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden karanfil almak

Rüyada birinden karanfil almak

Rüyada birinden karanfil almak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, namının yürüyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinden karanfil almak gördüyseniz:

  • Rutinin dışına çıkmak ya da normalin dışında tepkiler vermek istemenize rağmen bazı kaygılar ya da korkular sizi durduruyor.

Rüyada siyah karanfil görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada karanfil buketi görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor karanfil görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada karanfil yemek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz karanfil görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına rivayet eder.

Rüyada karanfil baharatı görmek iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada pembe karanfil görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada kuru karanfil görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, prestij kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments