Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil karanfil görmek

Rüyada yeşil karanfil görmek

Rüyada yeşil karanfil görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil karanfil gördüyseniz:

  • Sağlığınız da zayıf olabilir.

Rüyada yeşil karanfil görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet eder.

Rüyada bir demet karanfil görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı karanfil almak istediği her şeyi elde edebileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına delalettir.

Rüyada mor karanfil görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada karanfil ekmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada birinden karanfil almak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanfil çiğnemek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya yorulmaktadır.

Rüyada yenilen karanfil görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments